Share

University of the Sunshine Coast

The ICT Facility was designed as an extension to, and to compliment the existing Library as the focal point of the Campus.

The ICT Facility comprises 7,300m² of total floor area with an additional 300m² of under cover seating in 5 design elements (i.e. Café, a Focal Courtyard, ICT Tower, Library Connection Link and Art Gallery). The Client Brief required that it be of iconic value without detriment to the already award winning Library Building. The ICT Facility is designed as to complete the focal building group, with the Library, by providing aesthetic gradient from the visually moving, light weight Library aesthetic through the similarly designed Café and the permeable screened Tower to the static effect of the Art Gallery. The Courtyard reinforces existing site axes, as well as extending the area of the existing Courtyard.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *